Maurits Barents

Ruim assortiment

Beschrijf hier uw ervaring

Ik was op zoek naar een schaduwdoek en bevestigingsmateriaal. Dit laatste was kennelijk niet te krijgen via de site. Daarop mailde ik. Ik kreeg te horen, dat het eind van de week weer via de site te bestellen was. Vrijdag probeerde ik het en helaas was het nog steeds niet mogelijk.
Daarop weer gemaild en kreeg ik te horen, dat ze inmiddels weer waren uitverkocht, maar dat het eind van de week of maandag wel weer mogelijk was.
Ik vind dit niet klantgericht. Het was netter geweest als de bestelling meteen was opgenomen en de artikelen waren verzonden wanneer voorradig.
Het doek heb ik wel besteld en werd prima geleverd.
Echter krijg ik daarna het verzoek om een positieve feedback online te geven en een negatieve feedback via e-mail.
Dat straalt ook geen transparantie uit.
Ik ben blij met mijn doek, maar hier bestel ik niet meer.

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je ervaring met ons niet positief was. Op dit moment hebben we door de gevolgen van corona helaas te maken met leverproblemen voor (onder andere) de bevestigingsmaterialen. Hierdoor krijgen we slechts kleine aantallen per levering binnen, terwijl de vraag extreem hoog is. Het kan hierdoor gebeuren dat er 's ochtends nieuwe voorraad op de site wordt ingeboekt, die 's middags alweer uitverkocht is. Helaas moeten we momenteel roeien met de riemen die we hebben, en dat houdt onder meer in dat we weinig voorraad hebben en geen personeelscapaciteit om je zelf op de hoogte te brengen als een product weer op voorraad komt. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn voor klanten, dus ik wil graag mijn excuses aanbieden voor deze situatie.
Wat betreft het feedbackverzoek ben ik bang dat je het anders hebt opgevat dan wij het bedoelen. Wij horen graag je feedback, of die nou positief of negatief is. Daar worden wij als bedrijf beter van. Wel stellen we het op prijs als je, in geval van problemen met een product of levering of anderszins, contact met ons opneemt. Wij kunnen dan eerst proberen om je probleem op te lossen, in plaats van dat je alleen een negatieve review plaatst waar je zelf eigenlijk ook niet beter van wordt. Mochten wij je probleem niet naar wens kunnen oplossen, dan staat het je uiteraard vrij om je ervaring met anderen te delen, maar we hopen dat je dit ook doet als we je probleem wel goed hebben opgelost.

Score voor Buitenkado.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Schaduwdoek