Zeer slechte communicatie !!
Beschrijf hier uw ervaring
Opzicht was de kwaliteit van de schaduwdoek oké, maar dat kan je niet zeggen van de service.
Op het moment dat ik de bestelling geplaatst had besefte ik dat ik de verkeerde afmetingen opgegeven had. Daarom heb ik direct contact gezocht . Omdat het de bestelling op een zondag gedaan was heb ik via de computerrobot de bestelling te veranderen en omdat dat niet lukte heb ik een mail geschreven over dat ik de bestelling liever in andere afmetingen wilde hebben .
Maandag had ik nog niks vernomen en heb de mail nog een keer gestuurd en later op de dag zelfs gebeld, de persoon die ik aan de telefoon kreeg zou regelen dat de bestelling veranderd zou worden . Daarna had ik een mail van het bedrijf ontvangen dat de bestelling onderweg was en via die mail heb ik tevergeefs geprobeerd antwoord te krijgen of ik nu de juiste afmeting van de schaduwdoek opgestuurd krijg.
Uiteindelijk was alle moeite voor niks geweest omdat ik de foute bestelling aangeboden kreeg .. Het terug sturen koste mij rond de € 10, en verzendkosten €4, en dat bedrag ga ik ook niet van ze terug krijgen terwijl dat wettelijk verplicht is !