Danny De Jong

De pizza oven ziet er mooi uit, maar is drama om te gebruiken

Beschrijf hier uw ervaring

Op welke manier we het ook hebben geprobeerd: er kwam geen 1 goede pizza uit. Voor het overgrote deel verbrand of vastgeplakt aan de steen. Heel jammer want het was een kinderfeest, met "zelf pizza's maken". Het is dus helemaal mislukt en een groot fiasco.

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Danny, wat vervelend dat het niet lukte met de pizzaovens. Verschillende collega's, waaronder ikzelf, hebben deze pizzaovens ook en onze ervaringen zijn juist heel positief. Vreemd dus dat het bij jullie zo mis is gelopen. Wat voor brandstof heb je gebruikt en hoe was de temperatuur van de ovens? Wij raden aan om alleen goede kwaliteit houtpellets te gebruiken en deze aan te steken met wokkels. Laat de temperatuur dan oplopen tot 250-300 graden en bak de pizza's maar enkele minuten per stuk. Om plakken aan de pizzasteen te voorkomen kan je het beste gebruikmaken van griesmeel/semolina. Dit is effectiever dan bloem. Ik denk dat jullie ook al contact met ons hebben opgenomen via e-mail; als je daar op zou willen reageren dan kunnen we kijken of we tot een oplossing kunnen komen.

Score voor Buitenkado.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: 2 (!!!) Pizza-ovens