John Luijben

Bedrijf is wel goed het matriaal van de tent niet

Beschrijf hier uw ervaring

2 jaar terug een party tent besteld. de eerste hele zomer van genoten al hoewel hij heel snel verkleurde.
dit jaar tent naar deze zomer weer gaan op ruimen en tot mij verwondering scheurde het tent dak helemaal kapot hij was helemaal verweerd.naar een bel met een medewerkster, te horen gekregen dat deze tent niet geschikt is om de hele zomer buiten te laten staan, de tent de wij hier voor hebben gehad daar kon dat wel mee.
stond ook de hele zomer buiten en dat was een velen malen goed koperen: kortom dus geen garantie en ik heb op site nergens gelezen dat hij niet zo lang buiten mocht staan.dan had ik hem ook niet gekochf.

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi John, vervelend dat het tentdak na 2 zomers is gaan scheuren. Een easy up tent is, zoals de naam al zegt, makkelijk uit te klappen en weer op te ruimen. Het nadeel daarvan is dat de tent niet zo goed bestand is tegen langdurig aaneengesloten staan. Enkele dagen is geen probleem, maar als je een easy up tent het hele zomerseizoen buiten laat staan, heeft het dak erg veel te verduren van regen en uv-straling van de zon. Zeker de combinatie van deze 2 (dus opdrogen in de zon en niet ergens droog weggezet worden) zorgt dat het doek op termijn vergaat. Wij geven daarom ook altijd aan dat een tentdak bij gebruik op deze manier 1 of maximaal 2 seizoenen mee gaat, waarna je een nieuw dak nodig hebt. Ook op onze website geven wij dit eerlijk aan: bijvoorbeeld bij de veelgestelde vragen en in onze keuzehulp. Gelukkig is het heel eenvoudig en betaalbaar om een nieuw dak te bestellen, zodat je tent weer langer mee kan.

Score voor Buitenkado.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: easy up tent.