Bij het plaatsen van de bestelling was de ervaring goed, ik werd de volgende dag al gemaild met de proefversie. Daarna duurde het lang voordat de buttons uiteindelijk verzonden werden. Had voor standaard levering gekozen, dus binnen 7 werkdagen. Dacht dat de buttons na een dag of 3 wel verzonden zouden worden, dit bleek dus echt pas na 6 dagen te zijn en dan komt daar de tijd voordat ze bezorgd worden nog bij. Denk dat je dus beter je buttons bij een lokale copy shop kunt bestellen, want meer dan een week wachten hierop is eigenlijk veel te lang. Buttons zelf zagen er prima uit.

Reactie buttonpromotion:

Bedankt voor je beoordeling! Alleen jammer van het cijfer.. Zoals op de website staat vermeld worden onze buttons standaard geleverd met 7 werkdagen, we hebben eventueel een optie voor Spoed (3-4 werkdagen) of Expresse levering (24-48 uur) . Onze buttons worden ingepland en dan verstuurd op de 5de werkdag, levering is normaal gesproken de volgende werkdag maar kans soms in verband met drukte een dag later worden..

Score voor buttonpromotion: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
40 buttons