Proefdruk was zeer klein waardoor je in moest zoomen, en zo nooit een reeel beeld van het uiteindelijke ontwerp krijgt!!
Reactie buttonpromotion:
Bedankt voor je review! Wij maken de drukproef altijd op ware grootte, in dit geval met een doorsnede van 37 mm. Als je deze dan print kun je precies zien hoe groot een en ander in werkelijkheid wordt. Juist daardoor krijg je een reëel beeld van hoe de button ook daadwerkelijk gaat worden zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Deze drukproef is door jullie ook goedgekeurd en vervolgens hebben wij de buttons conform geproduceerd.
Achteraf vinden jullie het toch te klein geworden, ondanks dat wij precies hebben gedaan wat we zouden moeten doen hebben we, uit coulance, jullie een korting aangeboden bij een nieuwe bestelling. Hiervan willen jullie geen gebruik maken maar een korting op de geleverde buttons. Daar deze echter precies zo zijn gemaakt als door jullie aangegeven moeten wij dat afwijzen. Wij vinden het heel jammer dat jullie menen ons, voor jullie vergissing, een dergelijke slechte review te moeten geven.