Ik ben door Erik zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste oplossing m.b.t. verschillende LEDstrip-toepassingen en de stroomvoorziening. Uiteindelijk de bestelling gedaan, welke (net) op tijd werd geleverd en inmiddels ingebouwd is. Wel zijn de warmwitte LEDs niet zó warm als ik me voorgesteld had, maar dat kunnen we waarschijnlijk binnenkort oplossen als de dimmers komen.
De tijd en moeite die van tevoren genomen wordt om te adviseren en mee te denken over welk product / welke oplossing het beste past bij mijn wensen. Ik ben heel wat webshops afgestruind, en het is dan ook om die reden dat ik uiteindelijk hier heb besteld, en hier in de toekomst zal blijven bestellen! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is ok, voor zover ik dat nu al kan beoordelen.
De website is een klein beetje rommelig qua structuur. Ik zit zelf in de internet business dus ik kom er wel uit, maar ik kan me voorstellen dat wat minder savvy mensen er wat meer moeite mee hebben. Maargoed, dat wordt dan weer goed opgevangen door jullie goede pre-sales klantenservice.