Bestelling was oorspronkelijk op voorraad. Na kiezen van bezorgingstijd (avond=bijbehorende extra betaling) een bevestiging ontvangen. Een dag later kreeg ik alsnog bericht dat product niet voorraad was. Vlak voor levering (week later) pas weer bericht. Geen keuzemogelijkheid voor leverdatum en ook geen geld terug voor eerder gekozen avond levering.

Beter communiceren bij vertraging. Klant dan de mogelijkheid geven om aanpassingen door te voeren

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Merknaam - Babor

Reactie G.M.'t Lam:

Vervelend dat u onze service als slecht ervaren hebt, alleen begrijpen wij sommige opmerkingen niet.
U geeft aan dat volgens de winkel het bestelde op voorraad zou zijn maar er staat duidelijk dat de levertijd naar verwachting 1 week zou zijn en er is zelfs na 3 dagen al geleverd..
Info verloop onvoldoende maar u besteld op 04-02 om 10.24 en wij melden u terug om 12.08 dat het onderdeel in bestelling is het lijkt ons dat wij nauwelijks sneller kunnen reageren.
Bestelgemak en info op de webwinkel worden over het algemeen als positief ervaren, naar onze mening kan het nauwelijks beter, maar als suggesties heeft houden wij ons aangeboden.
Wat betreft de afwijkende bezorging hebben wij overheen gelezen want het was een brievenbus pakje en die worden altijd in de normale post route bezorgt. Het verschil krijgt u teruggestort.

Score voor G.M.'t Lam: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Babor hendel