Wat opvalt is dat er heel veel van dezelfde dingen worden aangeboden, meer dan genoeg snijplankjes en serveerplankjes. Verder is er van andere dingen dan weer heel weinig of niks. Hierdoor konden mijn partner en ik eigenlijk moeilijk iets vinden waar we echt iets mee konden. Daarnaast is alles op de site overpriced, er lijkt een hele flinke winstmarge op te zitten. Als je als bedrijf me dan toch een waardebon geeft, heb ik liever een bol.com cadeaukaart, daar kan ik alles voor kopen zonder dat ik vooral het idee heb dat ik een externe partij aan het sponsoren ben.
Reactie Cadeau4Jou:
Beste Renate,
Bedankt voor je feedback!
We begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om geschenken. We willen je graag laten weten dat we ons uiterste best doen om ons assortiment zo breed mogelijk aan te bieden en zullen je feedback zeker meenemen in het samenstellen van ons nieuwe assortiment. Wij proberen met alle cadeaus die wij aanbieden de advies verkoopprijs aan te houden die wij ontvangen van onze leveranciers. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, horen we dat graag.
Team Cadeau4jou