m.michielse

Een groot fiasco

Ervaring

aangekomen in Genoa, bleken wij voor onze dochter een paspoort nodig te hebben ipv een ID.de mensen op de boot hebben alles voor ons geregeld, wel is 1 dag van de vakantie zo kwijt, een hoop stress, ik heb echter doorgegeven dat wij met een ID voor onze dochter zouden reizen.We moeten zelf maar beter opletten werd ons medegedeeld.Tijdens de vakantie blijkt dat ik ook nog eens ong. 30% meer heb betaald en een binnenhut ipv een buitenhut en ook nog eens geen transfer heb, terwijl andere mensen die minderr betaald hebben en dit scheelde een aanzienlik bedrag dit allemaal wel hebben gekregen.de laatste dag dus geen transfer en de gehele dag op vliegveld Genoa door moeten brengen, de overstap in Parijs werd zeer krap aan, we moesten ook nog naar een andere terminal hierdoor hebben we de vlucht gemist en pas de volgende dag naar huis kunnen gaan, één grote verschrikking dus.
Captain Cruise gebeld en die deed alles maar af van, ja van die ID had je kunnen weten, je hebt wel geboekt met je ID maar ja, had je kunnen weten.de overstap lukt normaal wel ik heb naar de prijs gekeken, de prijzen waren trouwens zo hoog omdat je vroeg hebt geboekt, stuur je onkosten maar naar je verzekering.
bah bah

Score voor Captain Cruise: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee