Carglass

Rien xhofleer

Slechte service

Uw ervaring

Achterruit kapot volkswagen Upp !
Aangegeven dat het een achterraam betrof met folie getinte raam dus allemaal geen probleem tijdens het eerste gesprek
Omdat ik allrisk verzekerd ben wordt alles geregeld volgens carglass
Zaterdags raam kapot mail gekregen dat ik smaandags om 17 uur in nijmegen moet zijn met de auto
Eenmaal aan gekomen in nijmegen mevr achter de balie boos omdat iedereen naar huis wil en ik volgens haar geen afspraak had
Mail laten lezen en inderdaad het klopte ruit er dus toch in gemaakt .
Maar geen merk emblemen dus nieuwe afspraak moeten maken zelf omdat van carglass niemand belde
Uiteindelijk een week later er weer heen om de emblemen er op te plakken
Meneer achter de balie zou dat zelf wel even regelen auto naar binnen
En toen vroeg meneer waar ik de emblemen wilde hebben rare vraag vondt ik omdat dat tenslotte hun werk is
Maar goed uit eindelijk aan gegeven waar ze moesten komen en er op geplakt
Gelijk nog even een aantekeningen gemaakt dat ik terug gebeld zou worden ivm de ontbrekende folie op de achterraam
Inmiddels 14 dagen verder niks meer gehoord vandaag zelf gebeld en gezegd dat ik de folie zelf regel
Dus bijna een maand bezig om een achterraam te laten vervangen en geen goede afwikkeling slechtte zaak dus !

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: