Slecht, wel opgelost
Uw ervaring
Dat de ruit kan barsten bij het repareren van een sterretje wordt voor gewaarschuwd. Dat dat dan idd gebeurt is dikke pech maar niks aan de hand. Nieuwe afspraak gemaakt voor vervanging voorruit. Na vervanging van de voorruit bleek een groot deel van de auto om de vervangen voorruit heen onder de kit te zitten. Ook was een flapje niet goed weggestopt/gemonteerd. Gebeld met centraal nummer (wat een nummer van de betreffende vestiging is er natuurlijk niet). Dag later gebeld door de vestiging. Erheen en uiteindelijk tot tevredenheid opgelost. Het heeft wel veel ergernis en extra tijd gekost. Wat me vooral stoort is dat dit zo niet nodig is; controleer gewoon je werk na afloop en lever je werk netjes op. Ik kreeg bij weggaan een “dank voor je geduld”, geen excuses helemaal niks. Erg jammer.
Reactie Carglass:
Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl