Carglass

Carglass Veendam

De baas van de locatie Veendam,niet klantvriendelijk onbeschoft

Uw ervaring

Vandaag is mijn voorraam vervangen bij jullie locatie in Veendam, dat ging tot zo ver goed tot dat ik thuis kwam in naar me auto keek hoe het gaan was kwam ik er achter dat mijn rechter zij lijst te laag zat in aan de onderkant niet vast zat en bij de linkerkant het zelfde probleem onderkant lijst ook niet vast lijkt wel dat er een klem is afgebroken door hun schuld, en de slang van de ruitenwissers vloeistof was niet aangesloten, de paravan zit nog ruimte onder rechterkant , toen ben ik dus terug gaan vanmiddag nog naar veendam om dit te melden , ik zij over die paravan dat die niet goed zat toen zij de baas die daar rond loopt,dat zo iets vanzelf weer goed zou komen door de zon , ik zij dat hebben ze me wel eens vaker gezegd dat komt niet door de zon goed ,toen werd de baas niet meer vriendelijk werd boos ,hij wou niet in discussie zij hij op een boze toon ik zij dat mag ook wel iets vriendelijker tegen een klant hij vond maar dat die zo mog reageren tegen klanten ik zij ik ga dat melden bij de hoofdkantoor van jullie hij zij je doet maar, graag zou ik dat er hier iets mee gedaan word door jullie, mijn probleem met de afwerking van mijn voorruit is nog niet oplost.

Score voor Carglass: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: