Aftercare
Uw ervaring
Vrijdag 22 maart een afspraak voor het vervangen van een voorruit van mijn Peugeot vanwege een barst. Eerst telefonisch een afspraak gemaakt. En verteld dat ik 2 millieustickers, een van Frankrijk en een van Duitsland,op mijn raam had en of die overgezet konden worden? Het antwoord was dat ze daar naar zouden kijken. De Franse zou geen probleem zijn omdat die wat dikker zou zijn. Na de reparatie bleek mijn ruit al in de container te liggen samen met de houder voor mijn tolbadge. Na 15 minuten bleek de houder stuk te zijn. Ik vertelde dat het niet handig is om de tolbadge los op het Dashboard te leggen. Ze zouden op zoek gaan naar een ander exemplaar en mij daar vrijdag over terug te bellen. Geen telefoon gehad en het is nu dinsdag en nog steeds niet. Ook mijn stickers ben ik kwijt en moet ik opnieuw aanschaffen koste plusminus 40 euro.. ze hadden ook het stuk ruit met stickers mee kunnen geven en dan had ik zelf nog een poging kunnen doen. Maar geen reaktie is wel het ergste wat ik er van vind.
Datum van ervaring: 22 november 2024