Helaas was onze ervaring niet echt positief. Onze aanvraag catering was bedoeld voor 2x een vergadering. Deze vorm van catering werd niet als geschikt ervaren voor deze gelegenheid. De opmerkingen waren vooral dat het meer geschikt was voor tijdens een verjaardag. Opsomming: Salade moest opgeschept worden(was ook niet voldoende) en bij bestelling was ik in de veronderstelling dat deze pp in een bakje zouden zitten. Het brood moest met de hand worden afgebroken. Alvast voorgesneden of 1 heel brood wat dan nog zelf afgesneden dient te worden zou beter zijn. De tapenade en kruidenboter was qua geur erg aanwezig. De soep daarentegen werd positief ervaren.
Reactie Aelsmeer Catering & Events:
Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Dat neemt niet weg dat wij het vervelend vinden dat de door u bestelde catering niet helemaal naar wens was of aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Toch zou ik willen refereren naar uw aanvraag wat u per mail heeft gedaan. Hierin omschrijft u duidelijk dat u o.a. soep met BREEKbrood wilt bestellen. De door ons voorgestelde molenbroden zijn ronde breekbroden welke inderdaad- het woord zegt het al- met de hand ‘’gebroken’’ dienen te worden. U heeft dus precies ontvangen wat u gevraagd heeft. Had u liever gesneden brood willen hebben, was het wellicht handig geweest dit aan te geven bij de aanvraag.
De smeersels bij het brood, in dit geval de kruidenboter en tapenade, zijn inderdaad goed op smaak. Dit komt omdat onze koks dit zelf maken met verse ingrediënten, waardoor de pure smaak behouden blijft.
De salades serveren wij altijd in een schaal, tenzij door de klant anders wordt verzocht. Zowel op de offerte als de orderbevestiging staat aangegeven dat de salades in een schaal worden geserveerd. Daarnaast hebben wij dit nogmaals aangegeven in de mailwisseling van 15 oktober. Immers gaf u in deze mailwisseling nog aan dat u zou zorgen voor servies en bestek. Had u de salades liever in 1- persoonsbakjes gehad willen hebben, was dat geen enkel probleem geweest, maar dan had u dit het beste bij de aanvraag even kunnen vermelden.
Gelukkig voldeed de huisgemaakte pompoensoep wel aan de verwachtingen en zijn wij ervan overtuigd dat u lekker heeft gegeten.
Mocht u in de toekomst een bestelling willen plaatsen, zullen wij er alles aan doen aan uw verwachtingen en aangegeven wensen te voldoen.
Team Catering Aelsmeer