Alles perfect geregeld. Eten was zeer goed en mijn gasten hebben hier echt van genoten. Het is zo fijn dat drank en voedsel geen zorg meer is in de voorbereidingen voor een feestje.
Enige opmerking die ik zou willen geven is hoe met drank om wordt gegaan. Er is echt meer dan voldoende aanwezig, maar je betaalt niet naar werkelijk gebruik. Dat voelt ergens alsof je teveel betaalt.
Nevertheless: aanrader voor catering van jouw feest!
Reactie Aelsmeer Catering & Events:
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u een mooi feestje heeft gehad.
Wat betreft de dranken werken wij altijd op basis van drankarrangementen. Wij zorgen dan dat u voldoende dranken tot beschikking heeft en wij nemen na afloop alle volle én lege flessen weer retour. U kunt dus binnen het arrangement zoveel nuttigen als u wilt. Hiervoor betaalt u één vaste prijs p.p. op basis van het aantal uren dat het feestje duurt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Er zit voor onze medewerkers heel veel tijd in het opslaan, koelen, klaar zetten en opruimen van de dranken. Hierdoor is betalen naar werkelijk gebruik voor ons geen optie. Het is dan voor ons een te groot risico dat er heel weinig wordt gedronken, terwijl we er ''achter de schermen'' hetzelfde werk aan hebben. Op de manier waarop we nu werken (o.b.v. een arrangementsprijs dus) hebben we dit risico ingedekt én weet u van te voren de totaalprijs voor uw feest. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Graag tot een volgende keer!
Groet Tessa van Aelsmeer Catering & Events