Wij zijn net terug van de wijnreis Sancerre-Saumur (5dgn). Heerlijk genoten van de wijnproeverijen, de goede organisatie en de mooie wijnstreek. Het Hotel de la Loire in St Sautur, zou niet direct mijn 1e keus zijn, maar het was schoon en vriendelijke ontvangst en service van de eigenaresse. Het diner op de 1e avond, bij St. Petit Berry, welke om de hoek ligt bij Hotel de la Loire, zou ik schrappen of althans een ander alternatief voor zoeken. Het was geen sfeervol restaurant om een gezellige maaltijd te genieten, dus hier waren wij ook snel klaar. Hebben vervolgens een drankje gedaan bij Rest, Le Ship welke vrijwel naast Hotel de la Loire ligt, hier kun je overigens ook goed eten :-) De wijn proeverijen waren echt perfect geregeld, wel een uitdaging om dit smorgens om 10.00 uur te doen. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, zowel bij de grotere als kleinere wijngaarden. Het 2e deel vd reis nabij Saumur, is voor ons echt top. Hier gaan wij zeker terug, uiteraard voor de wijnen en kastelen maar ook naar Hostellerie La Croix Blanche. Dit is meer een hotel van onze smaak en keuze, waarbij ze een goed restaurant Le Plantagenet hebben alsook een Lounge/bar om te zitten en een drankje te doen. De ligging is perfect en de gastvrijheid en service stralen er vanaf ! Kortom,dank aan de goede organisatie van Martha van Cazebonne.