Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid waarmee ik in uw kliniek ben behandeld en te woord gestaan !
Het uiteindelijke resultaat viel tegen omdat de 2 implantaten bij nader inzien niet geplaatst konden vanwege te weinig ruimte in de kaak. Ik had de medicatie al ingenomen die nodig was voorafgaande aan de ingreep, de implantoloog durfde het niet aan en gaf keurig uitleg waarom.
na enig aandringen bij de balie kon er gelukkig een korte uitleg plaatsvinden over deze gang van zaken. een andere implantoloog durfde het alsnog wel aan, maar ik twijfelde en hechte erg veel geloog aan de eerdere uitleg. Onverrichte zaken keerden we naar Groningen terug .Het was een tevergeefse reis van 6 uren. Omdat het een en ander aan foto,s bij u bekend was had ik zeker verwacht gezien uw deskundigheid dat u mij hiervan eerder op de hoogte had kunnen brengen.
Doordat ik mijn ongenoegen aan u heb kunnen uiten,bent u mij tegemoet gekomen door mij een afspraak van de volgende gratis aan te bieden waarvoor dank.
Ik had verwacht met uw deskundigheid dat u dit van te voren beter had kunnen inschatten.
Sterke punten, verbeterpunten of tips?
TV reclame