De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

J. Smith

Bij mijn controle afspraak was ik niet tevreden. Deels omdat ik zelf angstig ben en nogal snel in paniek ben bij een tandarts, maar het gaat ook best snel wat er allemaal gebeurt binnen 15 minuten.
Er is van alles besproken, behalve waar ik zelf voor kwam. Mijn prothese past niet goed en gaf aan dat deze achter in mijn mond klemt en dacht dat daar nog een tand of zo zat. Dit bleek kaakbot te zijn , wat te zien was op de foto. Het verhaal dat ik mijn prothese moet vacuüm zuigen, daardoor pijn krijg aan mijn kaakbot boven en dat ie daarom blijft zitten, ben ik niet aan toe gekomen. Mijn vraag om als boven gebit alleen tanden, zonder verhemelte, te willen, ben ik vergeten te stellen. Zolang mijn bovengebit nog niet goed is, laat ik geen verdere behandelingen doen. Daarna kwam er een tandarts die vertelde dat er een kies uit moet en dat hij een offerte zou maken en zo, over klik gebit voor onder. Ik heb duidelijk aangegeven dat behandeling ook samenhangt met betalingen en daar werd een beetje vreemd op gereageerd. Ik had ook niet verwacht dat er tanden schoongemaakt gingen worden, zoals bij een gewone controle. Ik heb tijd nodig om me voor te bereiden op een behandeling, waarvoor ik overigens ook bij CDC patiënt ben geworden , omdat ik erg bang ben. Al met al ben ik moed aan het verzamelen om terug te gaan.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zoeken op internet (bijv. Google)

Score voor CDC Complete tandzorg: 3/5
Beveelt u onze kliniek aan? Ja