Op ]zich prettig alleen de laatste keer 2 uur wachten niet erg klantvriendelijk
Sterke punten, verbeterpunten of tips?
Bij behandelplan een realistische begroting maken en meer duidelijk zijn dat de kosten zonder prothese zijn. Daarnaast werd gemeld dat een vast gebit met implantaat circa € 13.000-16.000 zou gaan kosten en bij de uiteindelijke offerte komt een bedrag van minimaal 26.000 als prijs. Dat is echt unfair. Tevens is het niet duidelijk dat de advieskosten en de 2e scan ook flink geld kost, dat staat niet in de voorinfo. Ook de prothese aanpassen vindt ik erg prijzig en wordt ook nergens vermeld in de stukken of in de offertes. Al met al kan ik stellen dat de behandeling bij CDC zeker € 10.000-12.000 hoger uitvalt dan voor de behandeling aangegeven. Dat is voor mij een enorm bedrag.
Reactie CDC Complete tandzorg:
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd bellen. Daar zijn we voor! Ook in tandheelkunde zijn er vaak meer mogelijkheden afhankelijk van diagnose, wensen en budget. Daarom worden er vooraf altijd behandelvoorstellen met begrotingen toegestuurd. Graag nemen wij nu contact met u op en leggen u graag nog gedetailleerder uit voor welke behandeling u gekozen heeft en wat deze behandeling kost.