Door mijn angst voor de behandelingen na hele lange tijd hier uitgekomen. Ik ben toen prima geholpen en gerustgesteld. Nog steeds geen leuk uitje, maar m'n gebit was aardig opgeknapt en hier en daar wat getrokken zonde moeite. Door omstandigheden(gezondheid) en het weer laten versloffen 5 jaar niet geweest. Uiteraard heb je dan pech en brak er een kies af wat is het gaan ontsteken. Weer moet verzameld om een afspraak te maken, maar dat viel tegen. De mevrouw die ik gesproken heb gaf aan dat er eerst een intake nodig was en dat er pas eind oktober (ruim 4 weken dus) plaats was. Met andere woorden, loop nog maar lekker door met je ontsteking, eigen schuld.
Ik begrijp dat er een intake nodig is, maar ben ook van mening dat als men met een ontsteking rond loopt er ook nog andere opties zijn dan een week of 4 te wachten. Daar dacht de beste mevrouw dus anders over.
Voor de eerdere behandelingen een ruime voldoende, voor het laatste contact nog zou ik nog geen half puntje geven.
Sterke punten, verbeterpunten of tips?
Mensen met acute klachten helpen, en niet 4 weken met een ontsteking rond laten lopen.
Zou u CDC willen helpen met hun PR? Mogen ze u daarvoor een email sturen?
Nee, liever niet
Reactie CDC Complete tandzorg:
Dank u wel voor uw openhartige reactie. Op deze manier kunnen we dit voorval uitzoeken en intern bespreken. We zullen contact met u opnemen. Vervelende ervaringen willen we namelijk zeker niet veroorzaken. Dat spijt ons.