De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

J.B

Aardige mensen. Je moet als zorgvrager wel bij de les blijven: zijn die foto’s echt nodig, is het nodig om kosten te maken? Ik vind de behandelovereenkomst behoorlijk “dichtgetimmerd” is. Ik als patiënt moet vertrouwen op de zorgverlener, maar andersom?

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Die weet ik nog niet daar de behandeling nog niet is gestart. Een harde ja of nee bij de vraag of ik de kliniek aanbeveel kan ik dus niet geven, omdat die vraag ingevuld moet worden zeg ik nu nee

Zou u CDC willen helpen met hun PR? Mogen ze u daarvoor een email sturen?

Nee, liever niet

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u voor uw feedback. Daar zijn we blij mee.
We zullen ons uiterste best doen dat u straks een 'Ja' invult bij de aanbeveling aan het einde van uw behandeltraject. Wat u bedoelt met 'dichtgetimmerd' begrijpen we niet helemaal. Deze staan vol codes die wij moeten hanteren van de NZa (Nederlandse zorgautoriteit). Deze zijn voor patiënten inderdaad maar moeilijk te begrijpen; maar dit mogen we helaas van de wetgeving niet anders doen. Onze zorgconsulenten leggen het wel graag uit als u nog vragen heeft. Bel ons gerust. Wederzijds vertrouwen is zeker belangrijk tijdens het behandeltraject. Wij staan er juist om bekend dat we begripvol, geduldig zijn en vooral luisteren naar de wensten van de patiënt. We doen in ieder geval ons uiterste best!
We wensen u sterkte met uw behandeling en een stralende, gezonde lach op het eind! Team CDC.

Score voor CDC Complete tandzorg: 3/5
Beveelt u onze kliniek aan? Nee