De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

H Jansen

Slecht! Er werd in het verleden aan mij door :2 zgnd tandartsen: wat ze niet zijn, advies gegeven en ik die opgevolgd heb. Nml al mijn tanden en kiezen in de onderkaak getrokken, en een brug geplaatst die niet past. 3 a 4 keer gebroken is, weet ik niet exact zeker meer, .Ik als leek had volledig vertrouwen dat beschaamd is. Men deed voor implantaten met daarop kronen. Ik heb dus nu een kunstgebit !!op implantaten. Die ik amper schoon kan maken. Ik flos en met kleine ragertjes probeer ik onder de ruimte te komen, wat heel moeilijk is. in de ca 10 jaar zijn misschien 2 keer de pockets gemeten.Deze uitvinding , dit kunstgebit op 4 implantaten uit Portugal, heeft een deel van mijn leven vergald.Iedere implantoloog zou moeten weten, dat de :smile: van de tanden van de bovenkaak, dus de ronding, moet passen op de onderkaak, die ook rond naar boven moet lopen, niet gerealiseerd is. Dat is de rede dat de :brug: steeds brak, loop nu met een brug zonder achterste kies, daar zit een harde kunsstof scherpe punt. Er is mij aangeraden flap operatie ondergaan, die mij zo,n 400 euro gaat kosten, die niet zal helpen, want ik moet onder de brug kunnen komen.2 Ontstekingen!

Score voor CDC Complete tandzorg: 1/5
Beveelt u onze kliniek aan? Nee