De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

A.M.P. Karreman-Martens

Na het intakegesprek begin januari 2013 heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor behandeling. Omdat implantaten voor mij te duur waren is er gekozen voor een gedeeltelijk boven en beneden kunstgebit met daarbij vele vullingen en het plaatsen van een kroon van plastisch materiaal, dus een complete gebitsbehandeling.
Vanaf het moment dat ik het gebit heb kan ik het niet langer dan hooguit een ½ uur in mijn mond verdragen, ik kan er praktisch niet mee eten en het doet pijn.
Na een paar maal terug geweest te zijn is een stukje van het gebit afgeslepen maar het gaat nog steeds niet goed.
Uiteindelijk heb ik het voorlopig opgegeven. Ik heb wel kort geleden nog een controle afspraak gehad, maar heen en weer blijven rijden van Halsteren naar Best heeft voor mij eigenlijk geen zin meer. Jammer, want ik had mij van de complete en uiteindelijke toch nog prijzige (totaal bijna € 2.000,--.) gebitsbehandeling meer voorgesteld.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via een kennis en Internet

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste heer, mevrouw,
Vriendelijk verzoeken wij u om contact op te nemen met CDC voor het maken van een afspraak. De door u omschreven problemen met het gebit willen wij graag oplossen.

Score voor CDC Complete tandzorg: 2/5
Beveelt u onze kliniek aan? Nee