De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Toinette

Prothese bovenkaak. Vanwege beschadiging kaakgewricht heb ik de vraag gesteld of mijn prothese op dezelfde hoogte gemaakt kon worden als het was met mijn eigen gebit. Mijn kaak was in evenwicht gebracht door de Acta dmv al mijn kiezen te vervangen door kronen. Hierop werd geantwoord dat het geen probleem was, vakkundig personeel en de nodige technische ondersteuning. toen ik de dag na behandeling mijn prothese bekeek bleek dat deze een stuk, +/- 1 cm lager was als mijn kronen. Dit geeft tot nu toe de nodige pijnklachten in de kaakgewrichten. Ondanks dat al 2 maal de prothese is opgehoogd, waarbij de laatste keer werd gezegd dat het nog niet op de juiste hoogte is. Dit is ook duidelijk in de pijnklachten te voelen. Dus het is afwachten wanneer mijn gebit weer in evenwicht is zodat de pijnklachten in de kaakgewrichten verdwijnen. Ook jaagt mij dit op extra kosten door het steeds terug moeten komen voor het ophogen en de reiskosten.
Het trekken van mijn 14 tanden en kiezen viel erg mee ondanks dat ik geen narcose heb gehad. Het duurde bij elkaar 65 min, in en uit. Wachten, mondhygiëniste, wachten, verdoving, nogmaals verdoving, het trekken en hechten van mijn kaak. Op de rekening stond dat er 7 maal een problematisch trekken was met het wegsnijden van tandvlees. Dat verbaasde mij zeer omdat het getik van weer een tand of kies in het bakje, vlot verliep. Ik heb dus ook om uitleg gevraagd. Kreeg alleen te horen dat de rekening werd aangepast.
De 2 maal ophogen, eerste keer vlak na trekken verliep goed. De mannen waren naar mijn idee zorgvuldig en klantvriendelijk bezig.
Toch ben ik erg teleurgesteld in CDC doordat een prothese wordt aangemeten die niet bij mijn kaak past en door de rekening die de nodige vragen oproept.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Internet, TV

Score voor CDC Complete tandzorg: 1/5
Beveelt u onze kliniek aan? Nee