Jolieke vd veen

Ik heb het over het algemeen goed ervaren.

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.

De sfeer tijdens het verblijf op het CHDR heb ik heel goed ervaren. I heb enkel 1 opmerking over de keuring van het onderzoek. Er was een kleine verandering in mijn ECG op dat moment. De arts die de resultaten aan mij uitlegde, gaf mij niet een goed gevoel. Ze vroeg of ik wel een drugs zoals xtc mdma etc had gedaan. Ik gaf hier eerlijk antwoord op namelijk, ja 2x. Ik merkte dat de arts dit geen slimme keuze vind en dat ze het daar zelf niet mee eens was. Ze heeft me daarop gevraagd 'waarom ik dat doe want ze kon daar niet bij met dr hoofd'. Ik voelde me hierdoor gekwetst en ik vind het erg belangrijk dat hier bij potentiele vrijwilligers-arts gesprekken levensstij.l en keuzes eerlijk en open besproken moeten worden zonder oordeel (zeker aangezien dit geen invled had op dit onderzoek). Gelukkig heb im het onderzoek zelf wel heel fijn ervaren, alles wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren per dag etc.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Jolieke, Dank voor de uitgebreide feedback. Wat vervelend dat jij je gekwetst hebt gevoeld, dit is absoluut niet de bedoeling. Wij gaan dit intern bespreken! Met vriendelijke groet, CHDR

Score voor Centre for Human Drug Research: 4.5/5
Zou je ons aanbevelen bij anderen? Ja