Dacht dit rapport aan te vragen om de markt waarde van nu te verkrijgen maar kwam bedrogen uit, er stond alleen een pagina over de inruilwaarde.
Reactie Checkmijnkenteken.nl:
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de waardevolle feedback op ons betaalde en volledige kentekenrapport.
We betreuren het dat het voor je voelt dat je bedrogen uit bent gekomen. Dat is zeker niet onze bedoeling en ons volledig rapport biedt je juist alle handvatten om je auto te verkopen voor een bepaalde waarde, de waarde van nu.
Deze waarde laten wij zien als de actuele 'inruilprijs'. Dat komt omdat een autowaarde afhangt van veel verschillende factoren. Dat zijn factoren zoals hoeveel gelijkwaardige auto's te koop staan, hoe lang deze te koop staan en dus de mate van populariteit van het merk en model.
Je kunt de inruilprijs dan ook oprecht lezen als de huidige waarde waarvoor je NU de auto kunt verkopen. Het volledige rapport dat je ontvangen hebt, geeft je dus wel degelijk de juiste waarde op de pagina die je benoemt.
We hopen je hiermee alle handvatten alsnog te hebben gegeven over de huidige waarde van jouw auto. Verkoop je die aan een dealer dan zul je dit bedrag ervoor krijgen. Verkoop je hem zelf dan kan deze zelfs nog iets hoger uitvallen, omdat we hier geen berekening op los kunnen laten op basis van de RDW data. Maar het rapport geeft je wel degelijk de waarde.
Mocht je nog vragen hebben dan horen wij die uiteraard graag. We waarderen bovendien de feedback over de manier waarop we de waarde tonen, dus zullen hier zeker naar kijken.
Hartelijke groet,
Team Checkmijnkenteken.nl