Twee keer na elkaar iets besteld in de webshop dat niet leverbaar bleek. Bestellingen duren erg lang. Inmiddels is alles lang dat niet binnen 48 uur geleverd wordt. Als dingen niet leverbaar zijn en men twee keer na elkaar dat moet melden neemt men niet zelf initiatief om een alternatief voor te stellen. Daardoor bestel ik voortaan bij KANT Amsterdam die binnen 24 uur uitlevert. Tip om geen dingen op website te zetten die niet leverbaar zijn.
Zie bovenstaand
Reactie Chillyhilversum.nl:
Beste meneer van de Beek,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Wij hebben het verloop van uw bestellingen nagekeken en kunnen zien dat niet alles meer leverbaar was. Onze excuses hiervoor. Doordat wij werken met de voorraad van onze leveranciers en uit onze winkel houden wij een levertijd aan. De levertijd is terug te vinden op de artikelpagina en bij onze veelgestelde vragen. Wij houden scherp in de gaten of een artikel een langere levertijd heeft, maar door de drukte met de feestdagen en de nasleep hiervan kan dit helaas niet altijd worden voorzien. Wij hebben u een alternatief artikel aangeboden en hebben gevraagd of u het prettig vind als wij telefonisch contact met u opnemen om samen naar een passend alternatief te zoeken. We vinden het jammer om te horen dat wij u hiermee niet passend van dienst konden zijn. We hopen u ondanks deze ervaring snel weer te mogen begroeten op onze webshop!
Het Chilly team