Al verschillende leuke nrs gekocht en gebracht. Blij met deze site, al mis ik wel wat Vlaamse muziek.
Zeer gebruiksvriendelijke website!
Het is heel moeilijk om uit de voorbeeld mp3's een goed beeld te krijgen van hoe het arrangement zou klinken in de realiteit. Weg met die MIDI synthsounds en graag ingezongen samples, ook voor de oefen mp3's. Ook de backing combo's kunnen vaak beter. Zelfde probleem: de sound van de samples klinkt voor mij niet 'echt' genoeg. Laatste punt: deze tevredenheidsenquête stelt bijna alleen vragen over de procedure en geen over het product. Lijkt me wel een vertekenend beeld te geven want over de procedures ben ik zeer tevreden.
Reactie ChorusOnline:
Beste Peter,
Dank voor je reactie.
Het is niet realistisch om te willen dat elk arrangement/oefenmp3 ingezongen moet worden. We hebben inmiddels 1.000 verschillende arrangementen en plaatsen vrijwel elke werkdag nieuwe arrangementen. Geen enkele zanger/kwartet etc.. die dit op hoog niveau voor elkaar krijgt en dat de arrangementen dan ook nog betaalbaar blijven.
Wij streven het hoogste niveau na voor alle materialen, dus ook de backtracks. We delen je mening dan ook niet dat hier veel aan te verbeteren valt.... deze zijn gewoon goed !
Het ChorusOnline Team