Bestelling vlot verlopen. Spijtig van de watermerken door de partituur.
Graag had ik nog steeds de aangekochte parturen ontvangen zonder watermerken door de partituur.
Sommige muzikanten moeten de muziek op de plaats van de watermerken herschrijven.
Na mijn laatste mail geen reactie meer gekregen.
Goede medewerking gekregen om de bestelling en levering zo snel mogelijk in orde te brengen.
Mogelijkheid maken om te betalen met een gewone bankoverschrijving bij een online bestelling.
Watermerken ergens plaatsen waar geen tekst of muziek geschreven is. Zoals het nu is, betalen wij eigenlijk voor allemaal partituren die op sommige plaatsen slecht te lezen zijn. Veel van onze muzikanten storen zich hieraan en moeten dit oplossen met plak en schrijfwerk. Dit zal altijd een doorslaggevende factor blijven bij nog eventuele bestellingen. Je moet dat toch eens goed bekijken en uw verkoopcijfers zouden wel eens kunnen stijgen, want nu zoekt men naar alternatieven.
Reactie ChorusOnline:
Beste klant,
Dank voor je review.
Wij zijn verplicht de watermerken op deze wijze dóór de muziek te plaatsen. We hebben onlangs het formaat van de watermerken gewijzigd (een heel stuk kleiner) en weten uit eigen ervaring dat het gebruik geen problemen oplevert. het is wellicht wel even wennen....
Het scherpst blijft het resultaat bij een print.... kopieën worden wat donkerder.
Veel plezier met het aangeschafte arrangement.
Het ChorusOnline Team