Met monteurs en het bedrijf zeer goed echter hebben we wel de nodige problemen met de machine. Dit mede veroorzaakt door moeilijke reinigings programma en de vele vrijwilligers die er mee werken. Daarnaast blijft de machine traag.
Reactie Coffee Fresh:
Geachte klant,
Allereerst hartelijk dank voor uw review; Coffee Fresh is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Vanuit Coffee Fresh is veelvoudige uitleg geweest voor het reinigen van de koffieautomaat, zowel door onze accountmanager als door meerdere services collega’s. Mocht het reinigen van de koffieautomaat echter nog een probleem zijn dan kunt u op onze website instructievideo's vinden van de meeste koffieautomaten.
De door u gebruikte koffieautomaat zet koffie van vers gemalen bonen. Dit maakt de zettijd van 1 kop koffie circa 35 sec. Dit lijkt wellicht traag maar dit zorgt voor de beste kwaliteit koffie. Hoewel er verschillende oplossingen zijn aangereikt, is er niet voor gekozen om gebruik te maken van een extra koffieautomaat of een koffieautomaat met dubbele uitgifte.
Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.
Met vriendelijke groeten,
Hanneke Perik