Deskundigheid
Advies
Nazorg
Communicatie

Orthodontiepraktijk het Gooi

Tot nu toe zijn er goede en minder goede ervaringen. zie sterke punten en verbeterpunten.

De levering van de koffiemachine gebeurde snel en goed.

Ik had gevraagd om de verschillende koffiebonen te mogen testen, omdat we de standaard geleverdebonen niet lekker vinden. Er kwam iemand van de technische dienst die maar 3 soorten bij zich had en ook nog zei dat hij twee daarvan niet kende. Omdat wij een aantal espresso drinkers hebben is voor ons de smaak van de bonen heel belangrijke en hadden we ze graag allemaal kunnen testen.

Reactie Coffee@Work:

Goedendag,
Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering van de koffieautomaat.
Jammer dat u niet helemaal teverden bent over onze verschillende koffiebonen. Wij hebben momenteel 5 soorten koffiebonen en zeer binnenkort 6 soorten in ons assortiment. Ik zie dat u inmiddels 5 varianten heeft geprobeerd. De laatste koffiebonen die u heeft afgenomen zitten niet in ons assortiment, maar zitten nog in testfase. U zou dus nog twee koffiesoorten kunnen testen: De Bio Medium Dark (testfase) en de D'oro (zit in ons assortiment). Mijn collega René Rijpkema neemt in week 8 (hij is momenteel niet aanwezig) contact met u op om een duurzame oplossing te vinden. Excuses voor het ongemak.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, hoor ik dat graag.
Dorra Aouini
0031-(06)11889262
PR & Communicatie
(Aanwezig op maandag, donderdag & vrijdag.)

Score voor Coffee@Work: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Afgenomen automaat: