Nicoline

Voordat ik de bestelling plaatste voor een Telfont Climate Control Molton heb ik gebeld met Comfort-Producten. Ik heb gesproken met Joost en hem uitgelegd dat ik de molton wilde uitproberen, omdat ik niet wist of het de oplossing voor mijn slaapprobleem zou zijn. Hij zei dat ik de molton mocht uitproberen en dat ik hem kon retourneren als de molton me niet beviel. Ik heb hem dus besteld en na twee nachten slapen heb ik geconcludeerd dat hij niet mijn slaapprobleem oplost. Heel veel koeler kreeg ik het niet door op de molton te slapen. Ik heb afgelopen vrijdag weer gebeld en gezegd dat ik de molton wilde retourneren en gevraagd naar de procedure daarvoor. Eerst sprak ik Joost en daarna iemand anders. De laatste die ik sprak, bleef herhalen dat ik de eerste was die de molton wilde retourneren en dat hij dat heel vreemd vond. Ik heb hem wel vier of vijf keer moeten uitleggen dat het voor mij gewoon niet de juiste oplossing is. Hij wilde dat niet accepteren. Pas toen ik zei dat ik me in een richting geduwd voelde, zei hij: ik wil je alleen helpen. Ik voelde me absoluut niet geholpen door hem, omdat hij totaal niet naar mij luisterde en mijn keuze voor retour niet wilde accepteren. Hij zei op een gegeven moment zelfs: ja, retourneren wordt lastig, want je hebt de molton uitgeprobeerd. Dit vind ik helemaal schandalig. Ik heb notabene van tevoren met jullie contact opgenomen en open kaart gespeeld over wat ik wilde. Joost zei dat uitproberen en retourneren mocht en dus vertrouw ik daarop. Overigens hebben jullie per ongeluk twee precies dezelfde moltons gestuurd. Ik heb dit netjes aangegeven en gezegd dat ik de dubbel geleverde molton zou retourneren. Ik heb uiteindelijk dus beide moltons retour gestuurd. Ik heb gekozen voor achteraf betalen en ik begreep van Joost dat de betalingsverplichting automatisch vervalt zodra jullie de moltons in goede orde hebben ontvangen. Ik zou dit graag per email bevestigd hebben, want na deze ervaringen vertrouw ik jullie niet meer.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Nicoline,
Bedankt voor de review. Ik vind het vervelend om te lezen dat mijn advies als "schandalig" wordt ervaren. Ik probeerde enkel u te helpen zoals u ook bij onze andere 1600+ reviews leest.

Uw pakket is gratis naar u verzonden, dit is op rekening gegaan, u loopt hierdoor geen enkel risico maar toch blijft u ons nog altijd wantrouwen.... Wij zijn blij dat we nu het hoofdstuk Nicoline kunnen afsluiten.
Arjan van den Berg

Score voor Comfort-producten.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee