Jill

Super slecht, ik heb een vest besteld, waarvan er bij staat dat je die mag uitproberen. Ik heb het vest 1 avond aangehad, ben er heel netjes op geweest, maar niet tevreden over het product. Dus ik stuur het terug. Tot mijn grote verbazing krijg ik het pakket gewoon weer in de bus, met de mededeling dat er gebruikssporen zijn gevonden, dus dat ze hem niet terug kunnen nemen! Idioot! Blijkbaar ‘ruikt het vest gebruikt’. Dat is wel erg makkelijk, een gebruiksspoor waar je geen bewijs van kunt leveren. Super duur product, lijkt me dat ze liever een makkelijke verkoop wilden dan goede klantenservice leveren. Nooit meer bij deze winkel!

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Jill,
Bedankt voor de review. Wij hebben de klantenservice hoog in het vaandel staan zoals u kunt lezen in al onze reviews. Echter is er een groot verschil tussen het 14 dagen retourrecht en 14 dagen uitproberen van het product. Als het product bij ons als zodanig binnen komt dat wij hier niets meer mee kunnen, dan moet u begrijpen dat wij deze niet retour kunnen accepteren.
U stuurde het vest retour omdat het u niet lukte met aansluiten, wij zijn hier om u te helpen. We helpen u nog steeds graag zodat u naar volle tevredenheid gebruik kunt maken van het vest.
U kunt ons op de volgende manieren bereiken:
Tel.: 085-0653170 (10:00-18:00)
E-mail: info@comfort-producten.nl
Comfort-Producten

Score voor Comfort-producten.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee