Ik vind het gebruiksgemak voor de gebruiker (mijn moeder) wel goed, maar ik vind het op de juiste manier allerlei dingen instellen vrij ingewikkeld ( bijv. het sturen van berichten door familieleden) en de daarmee gepaard gaande kosten vervelend.
De kast van de tablet was niet goed toen we die geleverd kregen. We kregen de volgende dag al een nieuwe geleverd.
Er zijn nu nieuwe spellen beschikbaar gekomen. Ik vind het erg jammer dat sommige spellen (met name Rummikub) alleen met een tegenspeler gespeeld kunnen worden. Mijn moeder is alleen en snapt het maken van contact met een tegenspeler niet. Wij hebben de Compaan juist gekocht zodat ze spelletjes kan doen als ze alleen is en ze zich verveeld.
Reactie Compaan:
Beste heer/ mevrouw,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven! Wij horen graag wat u precies ingewikkeld vindt aan het sturen van de berichten door familieleden. Ook zijn wij benieuwd wat u nog meer vrij ingewikkeld vindt. De Compaan is zo ingericht dat het gebruik ervan zo simpel mogelijk is voor de eindgebruiker. Het aanpassen van de instellingen vanuit het Portaal biedt de mogelijkheid de Compaan geheel aan te passen naar de wensen van de eindgebruiker. Misschien wilt u ons een keer bellen zodat we er dieper op in kunnen gaan?
Het klopt dat Rummikub op het moment alleen te spelen is met een tegenspeler. Het oorspronkelijke idee is dat familie via het Portaal met uw moeder Rummikub kan spelen. We zijn bezig om te kijken hoe Compaan gebruikers elkaar makkelijker zouden kunnen vinden om samen een spel te spelen. Dit is nu alleen nog mogelijk als twee spelers tegelijkertijd het spel openen.
Het team van Compaan.