Arjan

2 jaar geleden hele tuin met deze vlonderplanken gelegd.
Vorig jaar begon de ellende, scheuren in de planken, toen netjes nieuwe planken gekregen. Echter begon het dit jaar weer. Weer scheuren in planken, planken die omhoog komen/buigen.
Alles ligt aan ons en niet aan hun.
Terwijl er wel degelijk een kwaliteitsverschil tussen de oude planken en de nieuwe planken is.
De oude planken kun je met de hand breken, zo broos zijn ze. En dit heeft niets met het leggen te maken!!! Maar wanneer je om een toelichting hierop vraagt, geven ze niet thuis. Ze willen ons alleen tegemoetkomen als we nieuwe rommel bij hun bestellen en we zijn gek, maar niet zo gek!!!

Reactie Composiet-Vlonderplanken.eu:

Beste Jessica & Arjan,
Wij zijn bij u op lokatie geweest om het terras te inspecteren.
Na ons idee hebben we daar een goed gesprek gehad en tevens laten zien waar de problemen zijn ontstaan. Er is geen ruimte aangehouden voor werking en er zit fors veel niveauverschil in de ondergrond.
We hebben samen oplossingen besproken en een andere indeling is aan bod gekomen.
Aan het einde is afgesproken dat u e.e.a. ging overleggen met uw partner en we contact zouden houden.
U en uw partner hebben na ons bezoek besloten beide een beoordeling te schrijven.
Ons bedrijf heeft na deze beoordeling nog telefonisch contact met u opgenomen maar helaas is er geen enkele erkenning vanuit u dat er in de basis fouten zijn gemaakt bij de plaatsing van het vlonder - terras.
Wij zijn altijd bereid te denken in opossingen, echter moet je hier wel samen uit willen komen.

Score voor Composiet-Vlonderplanken.eu: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee