De docent wist veel van het onderwerp af en kon boeiend uitleggen! Alleen de Powerpoint was door iemand anders gemaakt en de docent had sommige gedeeltes van de Powerpoint niet goed genoeg doorgenomen waardoor zijn uitleg iets minder sterk was op die momenten.
De voorzieningen en locatie waren prima geregeld.
Het lesmateriaal dat we konden downloaden via de online leeromgeving was op sommige punten verouderd en bevatte ook wat spelfouten. Verder was er teveel stof om te behandelen waardoor het einde van de 2e dag een beetje gehaast werd.
Daarnaast is voorkennis van programmeren eigenlijk wel een vereiste als je het meeste uit deze training wilt halen. Er wordt namelijk veel stof behandeld en als je nog onbekend bent met programmeren dan moet je naast de leerstof ook een heleboel programmeer concepten leren waar niet altijd genoeg tijd voor is.
Ondanks dat een zeer goede training om de basis te leren!
Reactie Computrain:
Beste Niels,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de training over het algemeen als zeer goed hebt ervaren en dat de docent boeiend kon uitleggen. We nemen je opmerkingen over de PowerPoint-presentatie en het lesmateriaal serieus en zullen deze punten zeker verbeteren. Ook je feedback over de vereiste voorkennis van programmeren is waardevol en helpt ons om toekomstige deelnemers beter voor te bereiden.
We waarderen je geduld en constructieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat je ondanks de verbeterpunten toch veel hebt kunnen leren van de training.
Computrain