Lesmateriaal
Informatie staat op teveel plekken. Zowel (deels) bij PeopleCert en bij Computrain. Dit is verwarrend. Ik kreeg verder te horen dat de reader op de locatie uitgedeeld zou worden, maar dat was niet het geval.
Docent
Na 2 volle dagen, zijn wij nog niet door alle modules heen en staat er nog eens 3 uur digitaal gepland. De theorie was het doornemen van de slides, waar ik echt verdiepende voorbeelden miste. In het boek staat alles duidelijk uitgelegd en enkel opsommen wat op de slide staat, draagt nergens toe bij. Voor mijn gevoel had ik na 2 dagen zelfstudie de theorie beter kunnen beheersen. Ligt dit aan de stof of aan de docent? Wellicht is zelfstudie aan te raden en daarna nog training met voorbeelden, proefexamens doornemen/uitleggen.
Reactie Computrain:
Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je verwarring hebt ervaren met betrekking tot het lesmateriaal en dat de reader niet op locatie beschikbaar was zoals verwacht. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat de informatie duidelijker en consistenter wordt aangeboden.
Wat betreft de docent en de inhoud van de training, het is jammer dat je de verdiepende voorbeelden hebt gemist en dat de theorie voornamelijk uit het doornemen van slides bestond. We begrijpen dat dit niet de meest effectieve manier van leren is voor iedereen. We nemen je suggestie om meer focus te leggen op zelfstudie gevolgd door training met voorbeelden en proefexamens zeker mee.
We streven ernaar om onze trainingen continu te verbeteren en jouw feedback is daarbij van grote waarde. Mocht je nog verdere suggesties of vragen hebben, horen we dat graag.
Computrain