Mike

Een paar weken terug voor het eerst iets besteld bij ConsolePro. Had nog nooit van deze webwinkel gehoord, dus meteen naar informatie en reviews gezocht. Met een gemiddelde score van meer dan een 9 op meer dan 600 reviews was ik ervan overtuigd dat dit wel een goede site zou moeten zijn.
Ik had meteen het product besteld en het werd de volgende dag netjes geleverd. Echter bleek het product na uitpakken en uittesten namaak te zijn. Ik heb daarop nog op de website gekeken om te zien of ik op de productpagina wellicht ergens overheen had gelezen, maar op de productpagina werd echter gewoon aangegeven dat het om een origineel product van de originele fabrikant zou gaan. Ik ben dus gewoon opgelicht.
Gelukkig kon ik het product gewoon retourneren en kreeg ik netjes en snel mijn geld terug. Dat dan weer wel.
Ondanks de snelle levering en goede service waarbij ik meteen mijn geld terug kreeg, zou ik dit bedrijf helaas niet aan kunnen bevelen, puur vanwege het feit dat zij namaak producten verkopen als zijnde origineel en dat ook nog eens tegen een hogere prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede service. Beetje jammer alleen van het product dat ik besteld heb dat een Chinese replica bleek te zijn.

Verkoop geen namaak producten om zo over de rug van onwetenden veel geld te verdienen. Heb op z’n minst het fatsoen om op de website aan te geven dat het om een replica gaat zodat men er zelf voor kan kiezen om een replica aan te schaffen. Replica’s verkopen is overigens een strafbaar feit, maar dat moeten jullie zelf maar weten.
Ontzettend jammer, daar jullie service verder prima is.

Reactie Consolepro.nl:

Beste Claudia Tjia
Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring bij ons gehad hebt. Graag willen wij onze kant van het verhaal toelichten:
Helaas zijn wij onlangs gedupeerd door een wat achteraf blijkt onbetrouwbare leverancier van NES Classic consoles.
Vorige week kregen wij bericht van een klant dat er iets niet klopte. Wij hebben meteen een onderzoek ingesteld in onze voorraad. Toen hebben wij inderdaad moeten constateren dat de recent aan ons geleverde consoles niet origineel bleken te zijn.
Dezelfde dag nog hebben wij het betreffende artikel van onze website gehaald. Tevens hebben wij de getroffen klanten aangeschreven om de mogelijkheid te bieden het artikel kosteloos naar ons te retourneren.
Echter: Omdat je het artikel enkele dagen eerder al retour had gebracht (en meteen je betaling retour had ontvangen) hebben wij je geen bericht gestuurd.
Wij vinden het ook erg jammer dat toen je het artikel bij ons kantoor afgaf niet even gemeld had dat er iets niet klopte, want dan hadden we eerder actie kunnen ondernemen.
Naar aanleiding van je recensie hebben wij nog even telefonisch contact met je gehad en onze excuses aangeboden voor hetgeen voorgevallen is.
ConsolePro.nl

Score voor Consolepro.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee