Goede site, slechte service. Container zou op vrijdag geleverd worden binnen een bepaalde tijdspanne. Ik ontvang aan het begin van dit tijdvak een mailtje dat de container niet geleverd kan worden omdat de planning vol zit en het maandag wordt. Dus niet voldaan aan tijdige levering. Ik bel nog op, omdat ik dit gek vind en het niet overlegd is. Ze hadden doorgekregen van planning dat het vol zat, dus ik moest we akkoord gaan. Maandag zit ik weer te wachten, krijg ik halverwege het tijdvak ineens een creditfactuur en een bericht van annulering. Ik weer bellen, maar medewerker bleef volhouden dat hij mij gebeld zou hebben. Dit was dezelfde medewerker die vrijdag nog de levering had doorgeschoven naar maandag! De 2x “volgens mij” in zijn zin gaf mij weinig vertrouwen, daarnaast was ik de hele ochtend bereikbaar én reageerde ik direct op de mail. Mijn telefoonnummer klopte. Er werd ook geen alternatief geboden, maar als ik de andere reviews lees (zie Trustpilot) over de lading problemen vind ik dat niet heel erg. Geld was een paar dagen later terug. Wat een schandalig slecht bedrijf en zonde van m’n weekend zonder container.
Duidelijkheid over afval stromen
Probeer een klant daadwerkelijk te spreken voordat je wijzigingen doorvoert.