Alex van Nuland

Een bedrijf waar ik al meerdere keren teleurgesteld ben in de klantvriendelijkheid en de informatie verstrekking.
In het verleden heb ik hier onderdelen voor mijn Hobby caravan besteld die maar niet geleverd werden en waarvan ik nog op bericht zit te wachten of ze ooit geleverd worden. Als je tussentijds informeert verschuilen ze zich achter de Hobby importeur en de schandalige prijzen die ze "moeten" vragen van deze importeur. Verder doen ze geen moeite om jouw als klant op de hoogte te houden. Vandaag besloot ik toch maar weer eens een poging te wagen en informeerde telefonisch naar de Issabella Eclipse voortent luifel. De mevrouw vertelde me dat er twee op voorraad waren en op mijn vraag om er een te reserveren werd beantwoord dat het niet zo hard liep en dat ik langs kon komen. Omdat we de volgende dag op vakantie zouden gaan bestelde ik hem niet via hun webshop waar stond vandaag besteld en morgen in huis. Vanuit Den Bosch naar Beste gereden en ja hoor de verkoper vertelde dat er wel twee in voorraad stonden maar er was geen een op voorraad. Een korte opmerking dat hij er ook niets aan kon doen en dat hij niet van het internet was daarbij bleef het. Hij liep weg en liet ons gewoon staan. Kom je voor een artikel van bijna € 500,- . Omdat wij even ter plaatse wachten en een andere kampeerwinkel gingen bellen zagen we hem terugkomen (Marc) en achter zijn PC schuilen. Kortom ik verwacht dan een excuus en een wat klantvriendelijkere houding in de vorm van wilt u hem bestellen dan ga ik moeite voor u doen en geeft evt wat korting. Maar nee gewoon je klant negeren en hopen dat ze weg gaan. Ik melde deze ervaring bij de receptioniste met het verzoek dit te melden bij haar collega (met een Tilburgs accent) die ik in de ochtend aan de telefoon had. Nou ik denk dat ze dit niet gaat doen want haar collega was altijd heel secuur. Kortom praten tegen een muur en verontschuldigingen zoeken. Ik heb nu besloten om er nooit meer naartoe te gaan. Tijdens ons bezoek hoorde ik de receptioniste ook tegen een verkoper zeggen dat ze iemand aan de lijn had die wat over een financiering wilde weten en dat ze daarvan niets wist. Als ik zag en hoorde hoe die verkoper reageerde en dat hij de klant niet te woord wenste te staan en dat ze het maar moeten uitzoeken en terugbellen toen dacht ik je zult die klant maar zijn die voor zijn boterham zorgt. Kortom arrogantie ten top. Ik kom er nooit meer.

Telefonisch

Score voor Coppens Rekreatie: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
issabella Eclipse (de wil om aan te kopen)