Een 2e hands is altijd maar afwachten wat er onverhoopt kan gebeuren, hoe voorzichtig je ook bent maar countrycars verkopen auto's met een zo goed mogelijke/volledige onderhouds historie, mocht er wat gebeuren staan ze echt klaar!, ik ben makkelijk maar ook kritisch. Op het moment dat ik daar binnen liep voor de eerste keer zag ik niet alleen mooie auto's, maar ook een uiterst goede correcte groet van de heren wat ik zeer waardeer. In overweging me subaru ingeruild voor een echte waanzinnige focus RS 5-cylinder. Mijn ervaring met Justin en Rick zijn top, ik ben wagenpark-beheerder geweest en ik heb met heel veel autobedrijven afgelopen 30 jaar contacten gehad, maar nooit zo goed en correct kunnen ervaren als bij countrycars!, dit is echt ongelooflijk, ze staan echt klaar, wat er ook is. Begripvol, super goede altijd bereikbare communicatie, netjes, correct, en komen afspraken na!
HIER KUNNEN HEEL WAT AUTO BEDRIJVEN NOG EEN PUNTJE AANZUIGEN!
Fantastische onderneming! Top hoor Justin & Rick!!! Ga zo door!!!