1934 beoordelingen

Marieke

Ik had ‘s avonds een bestelling geplaatst, maar zag direct daarna dat ik beter voor een combideal had kunnen kiezen. De volgende ochtend meteen gebeld met de klantenservice, mijn verhaal gedaan en gevraagd of mijn bestelling nog aan te passen was voor was vóórdat deze verstuurd zou worden. Ik moest het maar mailen naar de customerservice, die zou dat dan oppakken. Gemaild, verhaal uitgelegd en gevraagd of de bestelling kon worden gewijzigd (met bijbetaling uiteraard) De dag erna werd mijn oorspronkelijke bestelling bezorgd. Nu een week verder en nog steeds geen reactie op mijn mail gekregen. Jammer!
Bestelling was verder keurig verpakt en bijtijds verzonden.

Reactie Crafts & Co:

Hallo Marieke,
bedankt voor je bericht en feedback.
Vervelend dat het zo gegaan is. Een bestelling kan na plaatsing niet meer geannuleerd of aangepast worden. Dit was dus sowieso niet mogelijk geweest helaas.
Ik heb het even nagekeken, maar wij hebben geen enkele mail van jou ontvangen, ik kan op je naam en emailadres niks vinden.
We lopen momenteel een paar dagen achter door de Black Friday gekte maar zijn nu bezig met de mailtjes van afgelopen dinsdag dus je zou anders zeker al antwoord gehad moeten hebben en dan zou jouw email in ieder geval in ons bestand moeten staan.
Excuses voor het ongemak maar als je kan mailen naar customerservice@craftsandco.eu met je bestelnummer en je vraag, dan helpen we je natuurlijk alsnog graag.
^Isabella - Crafts & Co

Score voor Crafts & Co: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Naaimachine