Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?

Global Service V.O.F.

Ten eerste wordt op uw eigen website aangegeven dat u ZZPers en ook Starrers helpt aan een krediet. Omdat u 100 den partners heeft waar u terecht kan en uw financiële engineers zijn top of the line. Nu ben ik een starter die dringend hulp nodig heeft zeker met de Corona enz... en uw engineers hebben geen passende oplossing voor mij anders dan ja maar als de anderen het niet doen dan doe ik het ook niet. Erg jammer, dacht altijd dat een engineer juist in oplossing denkt niet in “wij kunnen het niet” en zeker niet in “wij kunnen u niet helpen omdat anderen u ook niet helpen”. Allemaal erg teleurstellend!!!

Hoe bent u met Credion in contact gekomen?

Internet

Zou u een volgende keer Credion weer raadplegen of inschakelen?

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Lieg niet op uw website, schrijf op dat jullie gewoon geld proberen te verdienen aan mensen die al geld hebben maar als je een bedrijf hebt die echt hulp nodig heeft om te overleven dat jullie net als de anderen de kraan dicht draaien omdat jullie niet in oplossingen denken maar in euro tekens, waar valt het meest te halen en niet waar kan ik het meeste goed doen.

Reactie Credion:

Naar aanleiding van uw contactverzoek heeft de Credion adviseur uw financieringsvraagstuk met u doorgenomen. Wij vinden het, net als u, ook erg jammer dat we u in deze bijzondere corona tijd niet verder hebben kunnen helpen. We hebben overigens alle begrip voor uw reactie, zeker in de wetenschap dat ook geen van de vele overheidsregelingen voor u op dit moment een oplossing bieden. Een grote frustratie, die iedere ondernemer zich kan voorstellen. Wij wensen u nogmaals alle succes toe met uw bedrijf.

Score voor Credion: 0.5/5
Zou u de Credion-dienstverlening aanbevelen in uw netwerk? Nee