Blok

Sinds 2006 boeken wij regelmatig een cruise bij Cruise Travel. Daarbij hadden we altijd goed contact met enkele medewerksters. Attente mensen, prima op de hoogte van alles wat belangrijk was. De laatste tijd was dat wat anders. Veel nieuwe medewerksters, niet altijd op de hoogte van onze wensen mede in verband met mijn gehandicapte vrouw. Dat was wel eens lastig, vaak moest ik een aantal maal hetzelfde vragen. We hebben toe overwogen een ander reisbureau te kiezen. Maar sinds kort hebben wij één dame waar we onze cruisen mee bespreken en boeken, dat is Myrthe Stouwdam. Daar zijn we heel gelukkig mee, ze werkt 4 dagen in de week en soms meer, ze weet precies hoe alles werkt en weet inmiddels ook wat onze specifieke behoeftes en wensen zijn. Ik hoef haar maar één keer iets te vragen en het wordt opgelost binnen de mogelijkheden welke er zijn. We hopen dat zij nog heel lang ons aanspreekpunt mag blijven.
Als enige minpuntje vind ik dat in de situatie met de nieuwe Duitse eigenaar de toeslag op de vluchten te hoog is. Wij zijn door de handicap van mijn vrouw gedwongen om businessclass te vliegen en dat kost al zo veel. Maak dat niet nog eens duurder! Ik kan ook zelf de vluchten boeken en zal dat ook overwegen bij geval.
De laatste weken hebben wij diverse cruises geboekt: 2757637, 2757639, 2757640 en 2762010. Ik ga niet op elk van deze cruises apart een beschrijving geven van onze ervaringen. Het bovenstaande geldt voor elk van deze cruises.

Score voor Cruise Travel: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
cruises