Service
Eenvoud boeken

Ayla Danero

Cruise? CruiseReizen.nl!

Vanaf het eerste contact al heel fijn geholpen. Via google bij Cruise reizen terecht gekomen en we hadden geen idee hoe deze manier van vakantie boeken zou werken. We belden het kantoor en kregen Sander aan de telefoon. Wat een vriendelijke vrolijke stem! Vanaf dat moment begon onze vakantie al. Hij legde ons vriendelijk uit hoe het allemaal in zijn werk ging en beantwoordde al onze vragen duidelijk en correct. Hierna hebben wij meteen een 8daagse cruise met Aïda geboekt. Ook hierna kwam nog een persoonlijke mail van Sander. Het beviel ons ontzettend dat we 1 contactpersoon hadden. Zelfs 3 dagen voor aanvang vd reis ontvingen we nog een telefoontje om een goede reis te wensen. Ook 5 dagen na thuis komst werd ik gebeld. Sander vroeg hoe de reis geweest was en dit is een leuk gesprek geworden, hij vroeg naar onze hoogtepunten van de reis etc. Ik gaf aan dat we graag nog een keer een Caribische cruise zouden maken en ook hier dacht hij in mee en gaf vrijblijvend en spontaan advies. 1 ding weten wij zeker, volgende keer boeken wij ZEKER weer bij CruiseReizen, al is het al om het setje met keycoards, kofferlabels en pennen etc wat je een week van te voren via post ontvangt, ook nog eens erg nuttig, een keycoard op de boot kostte namelijk 5.95€ en geloof me, je hebt hem graag bij de hand op een boot waar je alles met je pasje doet! Goed doordacht en leuk. Bedankt voor de superservice en tot de volgende !

Score voor CruiseReizen.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Soort kamer/ arrangement: