Service
Eenvoud boeken

Plien

Mede door het mooie weer een zeer geslaagde cruise met het schip Aida Prima gemaakt met onze volwassen kinderen.
Er was aan boord veel te doen, wel alles in het Duits dat ik wel machtig ben maar de rest van het gezin niet dus dat is een beetje jammer maar wel begrijpelijk omdat 95% aan boord Duitsers zijn (Duitse rederij).
Door CruiseReizen verrast door een bloemetje in onze hut omdat we 25 jaar getrouwd zijn dus dat was erg leuk!
In de Beachbar regelmatig dezelfde live band maar steeds met een ander thema, zeer goede muziek, de energie spatte ervan af. Onze kinderen van 19 jaar hebben zich ook goed vermaakt en vrienden gemaakt aan boord, ook aan de kleinere kinderen wordt gedacht. Zeer schone hutten en eigenlijk alles aan boord ziet er picobello uit en vriendelijk personeel.
CruiseReizen heeft mij erg geholpen bij de boeking, alle vragen werden snel en keurig beantwoordt, niets was hen teveel.

Zeer correct en snel geholpen bij de voorbereiding van de boeking zonder dat ze zich opdringen, staan open voor iedere vraag en denken goed mee! Ook na de cruise werden we nog gebeld hoe het allemaal was bevallen.
Door details (zoals een bloemetje voor ons jubileum) krijg je het gevoel dat je geen nummer in de rij bent.

CruiseReizen heeft het prima voor elkaar maar aan boord zou een dienblad bij de restaurants wel handig zijn omdat het nogal lastig is om b.v. drinken te halen als je met een vol bord in de andere hand staat.

Score voor CruiseReizen.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Soort kamer/ arrangement: