Onze eerste cruise in 2019 boekten we via TUI bij de HAL. Er zijn toen momenten geweest dat ik dacht: waar ben ik ooit aan begonnen! De tweede cruise werd geboekt in oktober 2019 bij Zeetours voor een cruise in voorjaar 2020. Vanwege toen nog Corona dreiging zelf geannuleerd. Communicatie hieromtrent verliep zeer moeizaam en klantonvriendelijk. Optimistisch gebleven en voor het najaar 2020 een nieuwe cruise geboekt bij Dreamlines. Deze cruise werd door MSC zelf gecanceld. De contacten met Dreamlines hierover waren van een vele malen hoger niveau dan met Zeetours. Door toeval terecht gekomen bij Cruisereizen voor een nieuwe aanvraag en boeking voor een cruise in het voorjaar van 2021. De schriftelijke en telefonische contacten met Cruisereizen zijn van hoog niveau. Er wordt tot heden snel, adequaat en efficiënt gereageerd door meerdere medewerkers. Ga zo door, ook als het straks hopelijk weer normaal wordt!