Op de algemene zaken was de service meer dan prima. Op gedetailleerde zaken bleef het wat achter. Ik had bijvoorbeeld vragen over de Corona maatregelen en de mate van vaccinatie. Van wezenlijk belang omdat bij onvoldoende bescherming de cruise niet door zou gaan. Meerdere agenten van de organisatie konden mij geen uitsluitsel geven over wat er nodig was en lieten mij over aan de website en de cruise organisatie zelf. Uiteindelijk bleek gewoon een internationale QR code voldoende en dat was afwijkend van hetgeen op de CruiseReizen.nl website staat. (2 prikken + booster verplicht i.p.v. internationale QR code verplicht.) Ook bleek de glijbaan op het zwembad deck niet meer aanwezig te zijn. Best een cruciale zaak gezien ik met jonge kinderen aan boord ging waarvan er eentje haar zinnen had gezet op de glijbaan. Tot slot vond ik de informatie rondom het \'drankenpakket\' summier. Nu drink ik niet veel maar de kosten van een cola (5 dollar per glas) versus een drankenpakket (99 dollar per dag) zijn we van dien aard dat je dit aan de voorzijde goed scherp moet hebben alvorens te boeken. Dit is niet helder overlegd. Op deze zaken na, een perfecte vakantie, perfecte boot en prima georganiseerd.