Slecht bereikbaar, alleen per e-mail. Alles gaat via externe ZZPers ipv. iemand die zijn verantwoording neemt. Bijkeuken is nu al maanden een dikke bende omdat het nog niet goed is. 1. Bus kapot van ZZPer 2. ZZPer heeft niet de juiste spullen geleverd gekregen. 3. Bleek asbest buis te zijn, ZZPer is weer weggegaan terwijl we duidelijke foto's verstuurd hebben. 4. ZZPer bleek door al het "gezeik" met CV-totaal te stoppen. 5. Kwam uiteindelijk een topper, maar montage blijkt nog niet goed te zijn. 6. afwachten.. inmiddels 3/4? maanden verder. Gelukkig hebben we niet in de kou gezeten :) Verwachten hier zeker compensatie voor, klusjesman maar tot nader orde uitgesteld eerst maar eens zien of dit nog goed komt of dat we zelf een installateur moeten bellen, Gelukkig nog niet betaald. Inmiddels wel reactie van CV-Totaal (ook weken stil geweest). Monteur gaat contact met ons opnemen om het als nog aan te passen. Fingers crossed! :D
Welke van de getoonde aspecten waren voor jou doorslaggevend in uw keuze voor Cvtotaal?
Snelheid en levering
Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Zorg dat je zelf bereikbaar bent en schuif niet alles naar en af op ZZPers.